ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η εταιρεία ΑΠΛΑΔΑΣ ΑΒΕΕ αποτελεί τη συνέχεια μιας επιτυχημένης οικογενειακής επιχείρησης τεμαχισμού, εμπορίας φρέσκου κρέατος και παραγωγής αμνοεριφίων που ξεκίνησε το 1960 ο Ζαχαρίας Απλαδάς στο Γάζι, Ηρακλείου το 1960.

 

Το 1985 έχοντας πλέον αποκτήσει μια μακρά πείρα στον τεμαχισμό και την εμπορία φρέσκου κρέατος, τα αδέλφια Μανόλης & Γιώργος Απλαδάς, ιδρύουν την εταιρεία ΑΠΛΑΔΑΣ ΑΕΒΕ. Την ίδια χρονιά εγκαινιάζεται στο Γάζι, Ηρακλείου το πρώτο μας εργαστήριο επεξεργασίας φρέσκου κρέατος με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα για την εποχή εκείνη.

 

Εξασφαλίζοντας άριστες συνθήκες υγιεινής και εργασίας, και με όλα τα απαιτούμενα πιστοποιητικά που απαιτούνταν, κάναμε το όραμα για είσοδο στη αγορά, πραγματικότητα.

 

Η ραγδαία αναπτυσόμενη αγορά της Κρήτης και η μεγάλη εξέλιξη της εταιρείας μας ώθησε να στραφούμε στις εισαγωγές απο την Ευρωπαϊκή Ένωση.

 

Το 2003 η εταιρεία λανσάρισε στην αγορά μια σειρά νέων προϊόντων απο φρέσκα κρεατοσκευάσματα. Κατακτώντας με αυτόν τον τρόπο τις αγορές της Κρήτης, της Αθήνας, και των νησιών του Ν.Α.Αιγαίου.

 

Το 2013 η ΑΠΛΑΔΑΣ ΑΕΒΕ δημιούργησε στην ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου μια υπερσύγχρονη μονάδα επεξεργασίας φρέσκου κρέατος, κατασκευασμένη με τα πιο υψηλά standards, με τέλειο μηχανολογικό εξοπλισμό και τα πλέον σύγχρονα συστήματα συντήρησης και επεξεργασίας κρέατος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

gazi map logo  vipei map logo

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Guests Online Info

We have 4 guests and no members online